Saturday, September 21, 2013

tuhan beri aku cinta

bismillah...

few days ago.. aku ternampak ada tajuk e-novel tuhan beri aku cinta... tajuk dia macam lagu ayushita yang aku dengar tiap-tiap hari over a year ago till now.. kadang-kadang berulang-ulang aku dengar sampai loya tekak ex roomate aku yang dulu.. heee...

when i found the e-novel like the same tittle my favorite song.. apa lagi aku pun teringin la nak tahu cerita dia...lagu ayushita sangat meaningful... sangat mendayu...and can help me to sleep better.. cehhh... and novel ni pula.. i don't know yet...

read here the blog owner

ak dah baca this e-novel sampai bab 4 sebab tuan dia xupdate lagi... novel ni quite nice sebab jarang aku baca watak perempuan india dalam novel setakat ni.. tambh2 lagi hero dia pula bisu(special needs).. melainkan ada satu novel yang aku pernah baca.. akoustik apa tah tajuk dia.. pengakhiran cerita dia.. watak lelaki akoustik tu cuma penipuan semata2.. quite fun and interesting la...

hopefully e-novel tuhan beri aku cinta ni boleh beri hi5 star lah.. hee.. l love the song... i love the song... tomotomotomo muchhh <3

listen here yukk

lena tidurku ... hek3




love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS