Friday, September 27, 2013

Running Man

running man group

heh3... since last week kot baru aku faham cerita running man ni... hahaha...  kuno sungguh...
actly,, aku tahu pasal running man ni dah lama.. dh tgk ex roomate dan housmate aku gelak macam.. tetttt... heh3..
tp tula sebab xfaham and malas nak layan kan...

lagipun aku ni bukan pemint tegar k-pop..cuma minat kim hyun joong jepp.. hak3...
dalam banyak-banyak k-pop... hahaha...


tapi sekarang ni.. hahaha aku minat sang gary....

Photo: (Ep164) Monday Couple <3

Gary:It's hard, isn't it? <3

ㅋㅋ cute ^^

comell betul... kan..kan...

running man ni actly bagus tv show dia.. boleh bt kita hilang stress.. dan gelak.. hidup pun sentiasa ceria.. hilang segala duka dan nestapa... muka pun senyum jer.. boleh awet muda tau :P

p/s- ingat tengok games ni masa stress and free time jer... okehhh =)


bye-bye...



love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS