Saturday, March 3, 2012

Segmen : Ben Ashaari Tanya Aku , Kalau Aku Dapat Ultrabook Tu

BEN ASHAARI

kalau aku dapat ultrabook ni mesti dan pasti lah aku terlompat lompat suka. dengan keadaan nak pergi ke uni aku dengan beban laptop berat lagi, dengan perjalanan yang agak la jauh. dengan cuaca yang xmenentu, kekadang panas kekadang hujan.pasti la ultrabook dapat membantu.

ok itu sajelah kot. cd Drive tu penting juga bt ak. sementelah ak juga turut menggunakan cd untuk mendengar dan melihat program2 baru bagi projek yang melibatkan bidang yang aku ceburi.
kalu ada cd drive tentu lebih baik walaupun sekarang ni dah ada pendrive, external hard disk ka apa ka kan?

ok bye-bye

salam
te amo Hada

Friday, March 2, 2012

Example Daily Routine 1-gifted children

salam,,

dah lama hada xupdate blog. hmm,, ok update hada kali ni pasal multiple intelligence. korang tahu apa tu? multiple intelligence ni ada 7 jenis semuanya.. nanti hada cerita ek.. sekarang ni hada nk share daily rutin yang hada bt untuk hada punya assigment for gifted children which is have naturalistic intelligence in his/her life.  korang ada anak,adik,anak saudara, yang ada naturalistic intelligence bolehla kalau nak ikut ini jadual..hehehe...




Love,
teamoHada

#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS