Monday, September 9, 2013

doktor gigi mesti kaya

bismillah...

hrni kelas aku sampai pukul 6... hee tp mula pukul4 la... ngeee... dlm kelas kami bincang pasal aktiviti for young children.. byk sangat aktiviti y boleh kita lakukan for young children ni.. so xde la aktiviti sama jer kita asyik buat as teacher, mother or guidance kan.. aktiviti yang kita buat pula kena la integrate to all domain.. social life, mental, physical, easthetic.. negh3.. nanti la yer sy cerita.... tettt...

ok back to the tittle.. td aku teman myvel p klinik gigi.. klinik swasta bukan kerajaann.. dia buat braces.. guess what berapa hg dia? hohoho.. riban-riban uuu... dulu pun aku pernah buat scalling gigi kat klinik swasta.. tp tuu orng sponser uuu.. mahal tp berbaloi la treatment dia... i think that is why la kwn aku ni sanggup bayar riban2 tu.. xpe orng kaya.. orang ada duit.. kita ni yang xde duit.. harap belas ehsan dengan subsidi kerajaan jelaa yeppp.. eh ada ka subsidi untuk pergigian? hehehe...

ok...ok... nak show environment klinik y ak sempat snap.. heheee.. satu keping jer... malu uu nak snap byk2.. bunyi camera phone kita ni canggih banyak dr i-phone 5..heh3...

zarrrrsssss layannnn....heeee.....


i suka their wallpaper.. the carpet and the sofa color.. hew2... the combination look alive right.. i love it's much... and paling aku suka lagi.. aku xbau ubat bila enter the room.. nak compare dengan klinik swasta y aku pergi dulu tu.. jauh panggang dr api environment dia la...hee.. look like hospital... seram dan mendebarkan...

hee.. ak dah lupa dah nama klinik ni apa..tp this klinik terletak di seksyen 8 jalan liku apa tah dekat shah alam... hehehe.. nak boleh p ka klinik ni pun mmg berliku-liku lah..heh3...
nice environment kan...

i love their quotes;
enter like a strangers, leave like a friends...

so suweet :)



love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS