Thursday, September 5, 2013

TRAVEL REVIEW| throwback bandung

bismillah...

3rd entry... hewhew hewhew....

nak upadate gambar shopping... rindu sangat nak shopping mcmni...  nak tengok orang di jalanan pada waktu malam cari wang ... nak panggil pelayan restoran guna ketuk2... nak makan mknn diorang.. the best food was.. tauhu susu lembang dengan durian ice cream... i love those food much.. one more is nasi goreng seafood.. perghhh terbaikk... udang banyak sangat.... waaa.... long time... bila lagi? waa...









and the most regret was xbli kek kartika sari dengan banyak..huhuhu.. semua pasal pak supir yang promote kek dia yang murah... ok la sedap jugak.. tapi sedap bila makan panas-panas.. bila bawa balik malaysia keenakan dia tu dah xde.. tapi kek kartika sari juga pilihan hati... huhuhu...

akan bersambung........tettttt.....



love;
teamoHada





Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS