Monday, September 30, 2013

thumbelina story

bismillah...

now time is about 4.40 am... and im done watching thumbelina.. hhh... this is for exam ok.. kau ade?xde kan......aihh  kena faham cerita dia... bt lima elements.. bt sinopsis.. h h h.... heee... dulu aku tgk cerita thumbelina ni for suka-suka.. haha..

for the kids... aku xsuggest this story.. jalan cerita tu ok.. menarik.. about adventure, friendship and the nature kan... and yang paling aku suka about the songs... you're sure to do impossible things... if you know where to start... just follow the heart.... anything  make you desire... anything make you higher... i love it's much.. but the part kissing tu yang xbagus for children.. so.. aku sangat-sangat xsupport this stories....

kalau nak buat role play or dramatic play.. i don't think so.. choose other.. but if nak ambil lagu-lagu dlm cerita ni... sangat lah mengalakkan..  u can change the story... u can take the good and let not take the not good good side..kan..kan...

so to sesiapa nak watch this story... jom...hee

heee.. i do really love the songs mehhh.... <3
next time aku buat entri lirik lagu and lagu dlm cerita ni ek.... heee
tomotomotomo lurve...



love,
teamoHada


Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS