Wednesday, June 29, 2011

rindu farizan mustapha







note:speechless

Sunday, June 19, 2011

love and missing sukbel2011

assalamualaikum mr boo.dan rakan2 semua...

huuhhh..lama dah xupdate blog..bosan..xtau nak update apa walaupun sebenarnya banyak perkara yang berlaku dalam hidup hari-hari.Entri ni nak cerita tetang pengalaman jadi L.O..apa tuu? hmm tugas lo ni kena entertain international volunteer dalam sukbell tu nanti.Antaranya:
  • Malaysia
  • Korea
  • Jepun
  • Bangladesh
  • India
  • Mongolia
  • Timor Leste
  • Filipina
  • Vietnam
  • Indonesia
  • Brunei
  • Pakistan
  • Thailand
aku jadi lo selama 5hari. hmm banyak benda yang berlaku sepanjang tempoh tersebut.meet new people meet new friend. dan paling penting relationship yang terjalin antara peserta dan sukarelawan tu sendiri menimbulkan satu perasaan yang berlainan.seminggu bersama mereka terasa seperti tidak mencukupi.

Image: All states in Malaysia people and all The International volunteer join Sukbell2011 at Kandis Bachok 28 MEI-3 JUN 

Thursday, June 16, 2011

PERANG BLOGGER

poo! poo! poo!

mari kita berperang :) Join klik SINI...

Santai Bersama BEN ASHAARI

Thursday, June 9, 2011

tinggalkan jejak korang pada entri ini~


waa,,thank u so much korang+korang!!
hada da ejas blk blog..uhu3..pening betol tgk blog mcmtu(y dulu)..actly hada perasan tentang kelemahan-kelmahan blog hada..cma kesuntukan masa btkn hada malas nk ejas balik(ehehe)..tp,disebabkan komen2 korang buatkan hada rasa nak ejas ckit2.. last2 jd la cam skrng..xcun gak eyr? hada cuma guna template y dah disediakan kt blogger jer..nak cari y cun2 mcm korang xde masa lak..nak buat sendiri,,aiyoii..xkreatif lak..ehehe3.. korang nak tolong buatkan tuk hada? blog hada penuh dgn kekurangan..huhu..tp xpe slow2,,hada akn try baiki, dan ubah dan tmbh apa y patut..korang lak teruskan la mengomen yaa.. semua komen2 amat amat dialu alukan..

pd korang y tinggalkan jejak,,as soon as possible hada akan jejak balik tp kpd korang y tinggalkan jejak dekat shoutbox,harap2 korang faham..sebab jejak korang xkan lama ada kat situ tau,,penjejak baru akn ambil tmpt y lama..so y lama akn hilang..hada xdpt nak jejak balik..so sorry..

actly banyak sgt perkara nak cerita nak update dekat blog..uhuh3..tp xsempat..apatah lg nak ejas template bagai nih..ihi3..tp demi korang y sudi komen hada kuatkan gak semangat y dah malas ni tuk buat sesuatu pd blog..GRACIAS korang!! love korang GOMOL-GOMOL tau!!! mmuaxxh!!

Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

waa,,dah lame asenyer xmengupdate blog ni segala..tup2..dah terjoin segmen pacik BA..aiyoi2..ehehe..
tp pepun segmen ni mmg menarik..cma aku xsure la akan ade masa ka tidak untuk mengkritik dan dkritik..aiyoi3.. jap2,,asernya almost  2 weeks xbuka blog,,mood yang sdng bergumbira akan membantutkan nak berblog..ehehe2..sorry2.. dan kepada sesiapa para blogger yang singgah di blog yang semakin membisu ni kan,,ucapan beriban riban terima kasih diucapkan kepada kalian tau!! love uols gomol2 tau! dan kepada mereka yang follow blog reva gak..wahhh!! gracias3!!  t bila mood tuan blog sedang stabil dan berkeinginan untuk berblog serta menziarah..pasti blog korang akan diziarah dan difollow kembali k..love korang GOMOL2 tau!!

Santai Bersama BEN ASHAARI

korang nak join klik SINI  gak k,,ehehe :)

#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS