Friday, December 7, 2012

#beg dutch lady#old friend#flashback memory#

hey im back..

hee sy xupdate lg percutian ke bandung 5days 4nite.. ouh amazing so fun beb... okeh tp ni tgk duk tekan2 keyboard ni bukan nk update pasal bandung holidays pun tp pasal... ttttt...

tetiba tangan ni gatal nk tanya my friend about amiroff fakira.. hey unique kan nama dia..jap unik ka? ka aku jer ckp unik? heh3.. ok cer teka perempuan ka lelaki... hee.. actly, dia kwn lama saya.. dan sebenarnya sy xigt pun sapa dia. hee.. ntah kenapa betul2 berminat dgn nm dia neh.. force punya force ingatan neh finally i dpt clue pasal dia. thanks to his name actly..

how to story morry eh? hee... kami ni bukan kawan rapat pun.. kenal pun mybe xlama pun.. tapi ada kisah disebalik kisah yang menyebabkan saya ingat dia.. beberapa lama dulu,,hee xingt dah berapa bulan y lps. masa cuti sem kan. masa tgh kemas2 rumah nak raya tetiba sy terjumpa beg dutch lady neh.. almost 10 years i keep it.. bukan simpan pun actly n xpernah pun sy guna.. mybe dia tersimpan sendiri..heee..  msa duk belek2 beg tu.. saya cubalah ingt sapa y bg beg ni? sapa nama dia.. mcmna rupa dia? byk betul nk tau sapa dia nilaa...xjuga ingt  tp sy cukup igt kwn sblh dia.. yang nama faiz..hehehe

bila duk asyik flashback tu..  igtn pd dia makin kuat bila sy terbaca komen durian crepe dr fb kwn sy. nm nya y unique membuatkn sy tertanya2 sapa dia. mcm pernah terdengar nm dia dulu. mcm pernah kenal dia dulu. tp nm dia y ala2 perempuan di penghujung tu berkemungkinan la kan.. gabungan nama dgn makwe y orng  bt sekarang.. heh3.. so xjdla tnya my friend tu..mybe slh orng.. tp td xtaula kenapa tetiba trgt kt tuan beg dutch lady gara-gara minum air coklat dutch lady punya pasal... aiyoo.. betul kepingin ingin tau..

selidik punya selidik rupanya betullah dia tu kwn kita ^_^. happy sangat! heee my friend bg tau dia pun pernah tnya pasal kita.. omaigod... bertambah2 happy. heh3.. ok sy add dia kat fb.. hah3.. as a old friend kan..

opyahh,, beg ni warna kuning n merah ada gmbr bunga matahari...



love,
teamoHada



#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS