Monday, September 23, 2013

Semestar 4 final

bismillah...

since aku dah naik pangkat jd second year student ni...  aku pun dah makin busy.. makin stress.. makin bahagia.. makin..makin..makin.. h h h..

anyway.. aku nak update sikit cerita aku ngn kwn aku ni.. aku rasa relationship aku and my this friend getting better day by day... thanks God... Alhamdulillah.. moga persahabtan ini terus terjalin.. bukan esok.. bukan lusa.. bukan untuk sehari tapi selama-lama lamanya..hehehe.. copy ayat couple seminggu ckit..hek3...

okok... next week aku dah fnal.. dan sepatutnya minggu ni minggu study week.. tapi kelas still diwujudkan..hoho... apa boleh buat... dan minggu ni juga aku kena settle kan pre registeration for my next semester... busy.. tired.. but  tetttt... dah nak habis.. hooray!! aku dah jd student final year... sangat tidak sabar... semoga dipermudahkan segalanya oleh Allah.. Aamiin...

her praktikum report

when i'm look at this picture... waa.. feel like to crying... can i do this? can i do this? can i do like this? or can i do better than this? huk3... this is belong to my senior, my ex roomate my ex housemate... so proud of her.. huk3... di akhir-akhir sem ni la aku kena mendidik perasaan sabar.. supaya nanti aku boleh menghasilkan sesuatu dengan lebih baik.. insyaallah... Aamiin tahniah k.siha =) <3

heee,,, esok aku nak p jumpa abg handsome tu lagi...hik3...
nk p print kerja mandarin 2...
then.. semuanya finish and after that can get to sleep.... hehehe...



love,
teamoHada


Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS