Wednesday, April 24, 2013

Akhirnya Tuan Noor Azimah Tuan Ismail dah jadi Puan Tuan...

assalamualaikum..

heee... update jarang-jarang nasib baik gigi xjarang.. blog oh blog tempat luah perasaan bahagia suka dan duka.. ngeh3..

neh saya nak ucapkan selamat pengantin baru buat classmateku masa form6, tidak ku sangka akhirnya impian nya tercapai.. hebat kau Mah.. hehehe...

    
heee really sweet both of you :)
picture credit to photographer # boleh book tarikh untuk booking #

warna tema dia tiffany blue... my favorite colour.. uwaa!! nampak cool kan... ngee... masa wedding diorang sy tidak dapat menghadirkan diri walaupun sudah berjanji... sedih bukan?? teringin bergambar dengan kedua2nya.. heh3.. mat salleh derr... tiket balik hometown dah beli tp kesibukan hari sebelum menyebabkan sy sedikit kelewatan dan akhirnya ketinggalan bus... sorry gmah ;'( 

ngeh3,, tp xpe.. i know u are really happy that day.. can see from ur face darling.. kekeke... semoga perkahwinan yang dibina berkekalan hingga akhir nyawa. semoga rakanku ini sahabatku ini menjadi isteri yang solehah kepada suaminya... Aamiin... 

im waiting for new lives coming.. heh3.. xsabar nak tengok product mereka... oleh kerana kedua2nya sama cantik dan sama padan... kekeke :P

endingnya.. ibarat cerita dongeng cinderella... mereka berdua pun hidup happilly ever after :D


love,
teamohada


Tuesday, April 2, 2013

TRAVEL REVIEW|i was just back.. Alhamdulillah

heyy...

 a lot of srory that i had plannned to share with you guys.. but waited yahh.. sooon i will update later..

aigoo.. no laptop.. a lots of picture of course.. really happy there.. and no words can describe this...
 imiss sabahan people i miss those place..


i was in pangkalan kunak... 
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS