Monday, September 9, 2013

kerana 20 sen...

bismillah...

heee... harini pun cerita semalam... bersambung dari cerita 1... ok bila dah sampai putrajaya sentral.. aku terus naik tangga bergerak tu kan...heeee... then p masuk kedai beli topup 10 hinggit... duit aku ketika tu y pasti rm 20 satu keping... dah beli topup.. ada lg balance 10 hinggit.. aku pun ternampak lah pop corn... heh3.. dgn selambanya aku pun byr pop corn rm 3... so balance duit rm 7

bilaa time nak beli tiket ERL 9.50 sen.. aku pun p ka mesin ATM. nak keluarkan duit.. tetiba mesin pula rosak... ak dah start nervous... check punya check dalam beg.. aku cuma ada 2.30... so tambah dengan rm 7.. aku ada 9.30.... huaaa.. nampak tak y aku xcukup 20 sen?? betapa bernilainya 20 sen...huhuhu...

 
The ticket 

i have no other way melainkan;

excuse me sir, can i have my money back RM 3 then i'll give u this pop corn back... say me to the abang y jual pop corn.. dengan sesungguhnya malu.. aku terpaksa pergi dari situ after i got back my 3 renggit.. so bad... the pop corn look so yummy and i have no choice... with blushy face and craving for that pop corn now... hew3... hew.. hew....


  

20 sen... huhuhu

  look nyummy right..huk3....




love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS