Wednesday, April 20, 2011

KAU dan AKU~segmen jiwang mendadak dadak dan dadak!!!

BILA nak cakap xterluah,
BILA tak nak cakap~ serasa nak meletup!

MAKA,,sekarangg,,
tiada cara sebaik cara positifkan diri AKU woo!!



tiada cara dan selain cara
sebaik cara positifkan diri AKU!
haihh aku tak suka ayat ni!! tak suka! dan memang tak suka!
tapi,,tapi,,aku,,arghhh!! kang ai dah kata daahh!! i have no choice!!
oii aku Oii!! ingat lah AKU oii!
bukan senang nak senang!
bukan susah nak susah!

AKU!!
TIDAK!!! jangan aku guna pepatah tu lagi!!!
sebab AKU positif!!
bukan susah nak senang!~ aku mesti dan sentiasa fikir senang!
bukan senang nak susah!~ aku mesti dan sentiasa ingat Susah!

susah dan senang oii!
datanglah menghimpit aku!
semoga kau terus dan terus menghimpit aku!
biar aku lemas dalam lautan!
biar aku penat dalam perjalanan!
biar aku dibius dengan ubatan!

sampai bila~
aku lemas
aku penat
aku dibius
AKU tetap xkan tunduk dengan KAU!!!

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS