Friday, April 29, 2011

give me some sunshine~



seriously,,cerita nie memang best..3 idiots..uhu3..
aku baru jer tngok sedangkan cite ni dah lama..aiyoii..tapi,,memang best sungguh la!!

and now is,,aku nak share lagu ni ngan korang,korang dan korang..mr.Boo,,aku dah bercerai..uhuks..so ak xnak kongsi dan dedikasikan lagu ni tuk dia dah..uhukss (2x)..tapi xpe lagu nie penuh ber inspirasi,,percayalah..yang bersedih jangan bersedih,,yang ketawa jum terus bergumbira,yang sedang sedang lak teruskan untuk ketahap yang lebih tinggi okeh? hmm jum layan lagu ini tau.. memang best tapi cerita dia lagi best! 
This song is awesome and its touch my heart very much :) 
I love this song <3 


dedikasi buat teman:

hmm bestnyer dapat kawan cam dalam cerita ni kan,, kan3?? tapi,,saya,,saya,, saya lak..keh3..
aku amat berterima kasih kerana punyai teman2..
siapa pun teman kitaa,,kita mat menghargainya..
hmm..sungguh kita sayang teman2 kita tau!
dah xdek aku dah,,aii aku ni kekeliruan identiti tol..hua3.. 
hmm,,teman2,,kita sayang teman2 kita tau!(tipu2!)
kita senyap xsemestinya kita tak rindu,,kita tak kol xtanya khabar tak semestinya kita tak ingat..
setiap saat kita ingat teman2 kita tau..kita ingat ,kita rindu,kita sayang,, percayalah! hahaha 
(jangan percaya tengah gelak besar sambil taip entri) kah3.. 
cop cop,,teman2 ade rasa sama macam kita tak?? uhuks :(

lyric is here:


Saari umar hum
Mar mar ke jee liye
Ek pal to ab humein jeene do
Jeene do

Saari umar hum
Mar mar ke jee liye
Ek pal to ab humein jeene do
Jeene do

Saari umar hum
Mar mar ke jee liye
Ek pal to ab humein jeene do
Jeene do
Na na na….Na na na….Na na na….Na na nana na….

Give me some sunshine
Give me some rain
Give me another chance
I wanna grow up once again

Give me some sunshine
Give me some rain
Give me another chance wanna grow up once again

Kandhon ko kitabon
Ke bojh ne jhukaya
Rishvat dena to khud
Papa ne sikhaya
99% marks laaoge to ghadi, varna chhadi
Likh likh kar pada hatheli par
Alpha, beta, gamma ka chaala
Concentrated H2SO4 ne poora
Poora bachpan jalaa daala
Bachpan to gaya
Jawani bhi gayi
Ek pal to ab humein
Jeene do jeene do
Bachpan to gaya
Jawani bhi gayi
Ek pal to ab humeinJeene do jeene do
Saari umar hum
Mar mar ke jee liye
Ek pal to ab humein jeene do
Jeene do
Na na na….Na na na….Na na na….Na na nana na….
Give me some sunshine
Give me some rain
Give me another chance
I wanna grow up once again
Give me some sunshine
Give me some rain
Give me another chance
I wanna grow up once again
Na na na….Na na na….Na na na….Na na nana na….
Na na na….Na na na….Na na na….Na na nana na….








Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS