Tuesday, April 5, 2011

kalau Malaysia ada Surat Khabar 3D?? heh3

wow3!!
 my first expression tuu..
percaya x korang bahawa ada dan wujudnya surat khabar 3D??
agak2 korang, negara mana merupakan pengeluar pertama?
japan? united states? Australia?singapore?
or our love country? MALAYSIA?
 aipp sejap2..ini bukan dongeng! bukan mitos! bukan cerita lagenda!
tapi cerita masa sekarang dan masa depan!

jom tengok gambar yang ai nak kongsi dengan korang semua..



heh3,,puas x korang tengok 2 gambar jer? korang percaya xni??


eh3,, tetiba muncul acad lak..keh3..


haa,,tengok2..xpercaya lagi ka??

heh3,,tadi masa tengah makan2 dekar MCD,, kawan ai ada cakap nak kasi tiket wayang free..
cerita 3D gak.. hehe3.. best nya kan kawan2..
xingat sudah tajuk cerita tu..keh3..
korang, bayangkanlah.. dunia sekarang makin maju..
sampai surat khabar pun boleh dijadikan 3D..

yang dulu2 ai tau ada 3D ni..
masa 1st time g GENTING..
ceh kedaratan betol kan!!
2nd, panggung wayang y mewujudkan cerita 3D..
3rd, my anak sedara buku cerita jugak 3D..
lalu,diikuti pula dengan Televisyen 3D dirumah..
and sekarang haa..
jangan terkezut andai satu hari nanti,,
Malaysia juga akan mengikuti jejak negara CHINA k..

msg: 
kalau korang semua berminat nak tau lebih lanjut..
jom jenguk2 dicini 





Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS