Sunday, March 13, 2011

yeayhh dah lulus(ujian kpp) daa !! happyy sangat!!

mr.Boo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meh nak cite..semalam aii dah lulus ujian berkompter tuu!! hih3.. lulus y nie dah happy gila kan..tu blom lulus ujian jpj lagi belum dapat lesen lagi..belom dapat hadiah kerete sebuah lagi.. haisshh,,berangan sapa la yang bermrah hati nak kasi kerete kan?? auwww aii sesangat tertanya2 nih...Boo,,ai xsabar ase nak masuk bengkel khamis nie.. wahhhh syoknya!!


ai dah lulus selepas 3 kali percbaan tau! dasyat kan..orng lain bt sekali jer terus lulus..ishh serdihh :((
tp,takpe sekarang dah xde sedih2 lagi..sekarang rasa nak happy jerk..wah bahagianyer :))
k,1st and 2nd trial ai dapat 39,,lagi 4 soalan lagi utk lulus..auhh stress sangat masa tu..dahla 2 kali berturut2 dgn markah y sama kan..uhh.. n utk percubaan kali ketiga ai dapat 38.. alamak! makin turun la..what the  hell!! aduihh.. dah aser xnak dah ambk lesen!! tp sekejap jer rase macamtu tau boo sbb ai punya semangat lagi hebat dan cepat pulih!! wah3 perasan kan ? so ai cakap kat diri ai,,nie utk the last time.. kalau ai gagal jugak ai akn berhenti dari ambk lesen! huh teruk kan? kasi amaran pada diri sendiri..tpi syok abes! sbb amaran ni la buat aii lulus akhirnya!! cer teka2,,ai dapat bape markah ujian tu ??? 

ok la,,mR boo y bijak lagi bijaksana..ai dah nak log out sudah..banyak pekerjaan yang harus diperselesaikn..ops ya lupa lak nak kasi tau,,actly harini kakak kedua ai ngan ank2 sedara ai dari putrajaya balik kampung tau..syok habiss!! bising la ckit rumah kami y sejak dulu kalanya memang sudah maklum dengan kebisingannya..uwah3..  selamat timggal mr.Boo.. jumpa lagi nanti tau.. 

msg: jangan mudah putus asa tau!  :)))
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS