Wednesday, March 30, 2011

rahsia kentut~uukeh3~

selamat malam,,

ini malam ai nak berkongsi tentang rahsia kentut..eeuu yeaykk!! ehe3 gelikah??.. kua3.. kalau ya la jawapan korang..hmm memang 300% korang x normal.. ececeh..

ini malam,ai terjentik nak tau apa rahsia kentut ni disebabkan oleh bau yang tidak enak yang tetiba muncul tanpa rasa segan dan silunya..Pooot, preet, prengg, ka-pisshh, creett dan pelbagai bunyi la bisa didengar apabila seseorang itu kentut.. 

Ianya kadangkala seronok didengar,,ehe3..iakah?? tetapi agak pening bagi yang menghidunya atau terhidu olehnya.. eeuuu...Walaubagaimanapun ianya dapat memberikan sensasi kenikmatan duniawi bagi para pengentut...keh3..so,jom korang semua check and perhatikan korang ni alah mana kentutnya..keh3..




1 . ORANG YANG TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut, selalu menyalahkan orang lain


2 . ORANG BANGANG
Orang yang menahan kentutnya berjam jam



3 . ORANG YANG BERWAWASAN JAUH
Orang yang tahu bila dia hendak kentut


4 . ORANG SENGSARA
Orang yang nak kentut tapi tak boleh kentut


5 . ORANG YANG MISTERI
Orang yang kalau kentut, orang lain takkan tahu



6 . ORANG YANG GUGUP
Orang yang tetiba tahan kentutnya bila tiba masa untuk kentut



7 . ORANG YANG PERCAYA PADA DIRI SENDIRI Orang yang selalu menganggap
kentutnya berbau harum



8 . ORANG YANG SADIS
Orang yang kentut di katil, terus mengibaskan kentutnya pada katil
orang lain



9 . ORANG YANG PEMALU
Orang yang kalau kentut selalunya tak berbunyi tapi selalu merasa
malu sendiri



10. ORANG YANG STRATEGIK
Orang yang sering menyembunyikan kentutnya dengan ketawa terbahak- bahak agar tidak didengari oleh orang lain



11. ORANG YANG BODOH
Orang yang dah kentut, kemudian menarik nafas untuk menggantikan angin yang keluar.



12. ORANG YANG PELIK
Orang yang kalau terkentut, mengeluarkannya sediki-sedikit sampai
bunyi "tit - tit - tittttt"



13. ORANG YANG SOMBONG
Orang yang kalau kentut selalu berasa bangga dengan kentutnya



14. ORANG YANG PERAMAH
Orang yang sering mencium kentut orang lain



15. ORANG YANG TIDAK SUKA BERGAUL
Orang yang selalu kentut bersembunyi



16. ORANG YANG AKUATIK
Orang yang selalu kentut dalam air sampai berbunyi "blekutuk -
blekutuk - bloop -bloop -bloopp"



17. ORANG YANG ATHLIT
Orang yang kalau kentut, sering mengeluarkan tenaga dalaman



18. ORANG YANG JUJUR
Orang yang sering mengaku apabila terkentut



19. ORANG YANG PINTAR
Orang yang boleh menilai bau kentut seseorang



20. ORANG YANG ROMANTIK
Orang yang sering memuji-muji kentut pasangannya tu merdu dan
wangi...



21. ORANG YANG TAKDE KERJE
Orang yang sedang membaca rahsia kentut ini

msg: Peace no war....(^_^)

( credit to tok google)


ohh ya,terlupa plak..keh3..nak gelak jap,,haha3..

ha,ni dia:

.
.
.
.
.
tett

tett
.

tett

kentut boleh menyalakan api jugak,,

betul dan percayalah korang cuma dan tetapi situasi ini boleh menyebabkan ramai orang cedera ketika  menjalankan proses ini.. keh3..jangan berani pulak nak cuba korang?? Bukan sahaja api boleh menyambar kedalam punggung, malah pakaian sendiri juga boleh terbakar. Dalam suatu kajian dalam laman web Fartcloud, lebih kurang suku daripada bilangan orang yang cuba menyalakan api melalui kentut cedera terbakar..uhu2 sob3.. mungkin nie masa zaman paleolitik kot kan??sekarang dah xdek yang berani nak cuba,,melainkan korang mengalami keadaan terdesak..namun demikian..cubalah cari jalan lain kerana Ianya merupakan sesuatu perbuatan yang amatlah merbahaya

msg lagi:
Jangan dicuba, anda tentu tak mahu, di hari kematian anda orang ketawa menyatakan anda mati kerana cuba untuk menyalakan kentut dengan api..keh3 :)
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS