Tuesday, March 15, 2011

~Akmal~

selamat malam Mr.Boo!!

boo tak nak tnya siapa akmal? siapa dia pada ai? kenapa title ai hnya words of akmal? dan kenapa dia sangt istimewa? ihi3..a

k,akmal nie kawan aii,,ai jumpa dan berkenalan dengan akmal masa ai join tuition classes,,sains dan math kot..cousin aii iwe y suggest tuition tuu dan tercreate la perjalinan persahabatan antara ai dan akmal..masa tu mungkin dalam darjah 5 ka 6 gitula kot.. dah xpasti.. zaman keanak2 kan la kan..ihi3 kua3.. so bila berkenalan tanya la nama?adik beradik berapa?sek kat mana? n banyak lalagikan.. so akmal dan ai pun mula lah berceloteh.. tapi xberhenti setakat tu jer..  akmal dan ai tukar autograf..ehe3..dulu2 kan masa zaman 90 an,,kalau kita nak tau biodata kawan2 kita..kita semua akan ader buku biodata tu sendiri..so bila dah ade,, masing2 pun mula lah menukar maklumt diri lalu mencoretkan diatas buku tersebut.. ala macam diari gtu la kot..ihi3.. agak2 budak2 zaman sekarang ade lagi tak buat macam ai dan akmal buat ni???

lalu,,setelah tamat tempoh belajar di kelas tambahan berbayar tersebut..skema kan?? ihi3.. hubungan kiteorang berhentilah sementara..sekjap jer tau..lepas tuu akmal hubungi ai.. wah xsangka kan? hbngn kita tetap terjalin.. akmal xselalu kol,,tp selalu mengikuti perkembangan smpai la skrng..tuu y best..

kalu mr boo nak tau,,ai dan akmal dah tak jumpa almost 9 years..ehehe3.. lama kan.. last month ade la jugak kiteorng plan nak jumpa tp dsbbkn last2 minute plan tuu xla jadik..uhu3.. agak2 mr boo,,kalau ai terserempak dengan akmal tepi2 jalan or shopping complex or mane2 jer ai kenal x? yalah dulu comel +comot  kan..ihi3,,skrng?? arhh i wondering!!

akmal,,dia selalu tnya khabar ai,,tnya buat apa?sehat ka?mcamana skrng? dia best kan? dia still ingt ai walaupun kita kenal kejap jer.. akmal bijak tau..bakal menjadi seorang accountant y suksess one fine day..insyaallah..

kla,mr boo..setakat nie jela kisah akmal dan ai..xtau nk coret apa lagi.. boo pun hebat dan xpernah kurang hebatnya bagi ai..penyelesai dan pengurang setiap masalah y ai hadapi.. pemberi sinar penerima setiap sesuatu keadaan dengan tanpa masalah.. u memang BEST my MR.boo!




Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS