Saturday, March 12, 2011

Cik Azie lucky follower.

salam tengahari Mr.Boo..ihi3..

boo,,kali ni entri aii pasal contest lg..ihi3..give away nie kalau aii dapat pun best kan..ehehe..bukan best tapi memang pretty sure  nakk sangat hadiah ni..mr.boo kan tau ai sesangat interested dgn freeze magnet..kui3.. aii dh ader byak koleksi..dari japan,australia,,n dalm negara..tapi kalau boleh dapatkan koleksi terbaru nie tentu lagi syok abes kan?? k,nie die link n cara how to dptkn give away ni dar azie..



Assalamualaikum rakan2 blogger...

Dengan rasa berdebar2,azie dengan rasminya mengadakan first give away:
"cik azie lucky follower".Harap2,ramai la yang sudi join give away nie ye.
takut juga tak ada orang join...hehehe



Banner created with MyBannerMaker.com



Syaratnya mudah saja:



1.Follow blog nie(blog azie) + blog norzie handcraft(penaja).kata lucky follower kan,so kene la follow.



2.Buat 1 entry simple2 je yang bertajuk: "cik azie lucky follower " dan letak BANNER di atas di entry dan sidebar korang.Jangan lupa backlink kan balik ke blog ni.



3.Tinggalkan link entry anda di ruangan comment nie ye.
supaya mudah azie nak check...



Tarikh tutup penyertaan pada 23 mac 2011.



Mudahkan? jom la join.jangan segan2...
kepada mereka yang sudi nak join give away azie ni,sila lah klik heartbeat yang ade di blog azie.nanti masa azie check entry,azie akan klik heartbeat anda semula..

ok,done mr,Boo..and now ai nk tunjukkan gambar freeze magnet ni..canatikk sangat!



Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS