Friday, March 11, 2011

KiszyDolls Giveaways :) jom sertai giveaways kiszydolls:)

assalamualiakum mr.boo ai y handsome lagi gagah perkasa! hihi3..


boo,,namapak tak title ai tu..iiihihi.. actly ai tgh jelajah blog2 manusia then tetibe ai tenamapak anak2 patung yang comel n sweet nie dlm blog tu..oo rupanya tu iklan jer..pemilik sebenar doll2 y nakal ni buatan tgn seorang siswazah art and design..huhu berbakat kan..siswazah nie bukan pandai buat doll jer tau tp dia jugak pandai melukis,,bijak n berpendidikan tinggi..best kan.. klow ai boleh jd macam dia tentu berkali kali ganda best kan..ihi3,,tapi xpe..setiap orang ade kelebihan masing2.. dlu ai pun teringin nak buat teddybear sendiri gak..tapi xtau mcamana nk mula.. ai pun ader byk teddybear since ai kecik2 lg..ihi..merapu sudah..nanti enrri untuk akn datang ai perkenalkan teddybear ai ek.. untuk kali ni ai nk cerita tentang tuan punya blogspot yang berbakat besar ni.. jumm!! 

haa,,nie dia punya link tau,,sesape yang terase nak join boleh la join..

and sekarang ai nak post balik ape yang tuan punya blog nie suruh buat untuk dptkn hadiah kiszydoll nie secara foc..ihi3..bestkan??kan..kan..kan..




salam semua :)
dah lamenye kisz mendiamkan diri kan..
bukan ape,busy ngan kerja2 yang perlu disiapkan untuk sem 2 degree ni :kawan2...kisz ade good news ni..jeng..jeng...
kisz buat KISZYDOLLS GIVEAWAY ..
termasuk giveaway ni,kisz dah buat 3 kali giveaways tau:)
nak tau pe hadiah yang kisz nak bagi?????
kisz nak bagi 2 kiszydolls mr bebey kepade 2 peserta yang bertuah..
details KISZYDOLLS GIVEAWAYS :
1........tarikh start penyertaan : 8 Mac 2011
2........tarikh tutup penyertaan : 20 May 2011
3.........pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah :)




haa,,what u say mr boo,,kekasih teman setia ku,,comel kan? kalau ai xboleh dapat free..boo nak xbelikan untuk ai?? nak x? uhu3..


kawan2 nak sertai KISZYDOLLS GIVEAWAYS NI?????
ni syarat2nye...jom kite tengok.......
1..................... jadi follower kiszydolls blogshop dulu tau :)
2.................... leave your details ( nama n link blog ) serta comment2 yang
best2 kat post giveaways ni tau ^-^ hehehe...kisz appreciate semua comments :)
3...............U guys kene terangkan tentang giveaways ni kat blog u guys tau :)
4............ wajib letakkan 4 gambar di atas kat keterangan giveaways kiszydolls di blog u guys :)
5..............sape2 yang tidak mengikuti syarat2 di atas,penyertaan u guys akan dibatalkan secara automatik ye...
Apalagi...jom sertai giveaways ni n berpeluang memenangi mr bebey yang gebu ni...
saiznye 16.5 inci n boleh buat tidur tau...
heeee....bestnye dapat hug kiszydolls :)

okey,,dah abis suda..sesiapa ase nk dolls ni jgn segan2 nk join tau..join jer..kalau dapat,,alhamdullilah..kalau xdapat plak..uhu3. terima la dengan hati yang terbuka..ohh tidakk!! ehey33..
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS