Tuesday, January 22, 2013

TRAVEL REVIEW|tawau sabah

Salam and hye my dear...

semalam dapat berita sahabat kite dah nak kahwin. bulan 3 nanti berlangsunglah majlisnya. Alhamdulillah dan tahniah di ucapkan kepadanya.terkejut sekali dan tidak sangka akan berita tergempar itu..heh3..

sebenarnya kwn kite ajk pergi kampung halamannya di tawau.. aigoo.. tiket ke tawau check 129 pergi blk 258. amacam? mahal ke apa? huk3.. riso2.. duit pun dah kering.. ikutkan hati ni.. aihh terlompat-lompat dengan riangnya.. aihh...

bestkan kalo pergi sabah.heh3.. xtaula apa y bestnyer. tp kwn kite kasi tau rumah dia dekat dgn laut. jap bukan ka bulan 3 masih bulan tengkujuh kah?huhuhu...

oh mak ngn ayah kite lagi.. aihh xtaula kasi tak perginyer... ohh dengan duit sewa yang up to 225 pun dah sakit sangat rasanya neh... betul2 lah agen nih buat kite rasa stress meletop meletop..huk3.. tu xtermasuk dengan bil air api lagi... mknn harian.. toiletries... huhu... dan tidak termasuk dengan bayaran naik taxi ke kampus.. huhu kite bukan xnak jln kaki tp kelas pagi jer alih2 lambat jer..huk3..

ehh2,,dah panjang lebar dah kite luas persaan neh.. kite nak pergi sabah!! tolong belanja kita boleh?

image google#pulau semporna


love;
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS