Thursday, January 24, 2013

young scientist 650

salam and hye..

otokee... huk3..pasal sponsorship.. seriously geram..kenapala benda simple pun.. ntahlaa... sakit hati betul. orang nak tolong macam plak.. its true sponsorship tu mmg for my group but as well as for our event also.. hmm.. xpelaa kalau lepas ni ada bunyi suara pasal sponsorship dari orang ni malas dah nak jawab apa2. its late.. ok whatever.. now  im waiting for money sponsorship.. huk3.. byk barang2 experiment nak kena beli. goodies lagi.. huhu...

hari ni dapat lagi satu tugas kena handle bahagian makanan plak.. huhu.. now kena cari lagi student2 yang nak buka booth makanan pd festival tu. orang luar pun boleh join.. aihh.. geram nyaa... tp xpe anggap ni pengalaman..

k la bye nak g sidai baju yang basuh tengahari td.. nmpk x betapa busynya saya.. hhaha.. lepas tu esok nak gerak g IPOH,PERAK! hoorayy! yeayhhee <3


love;
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS