Thursday, January 17, 2013

Dramatic play yang ohsem-early literacy

yeayhhh.. happy sangat harini. satu lecturer teater gegak gempita dengan hilai tawa kami semua. hee ada jer yang gelak xingat dunia.gelak keluar airmata.gelak tutup mulut hehh3 macam2lah.. but the most important thing we got is THE VALUES.. yes yes yes listen listen listen that was so much awesome moment. sangat happening ever after.. that is how we have been treated to be a teachers for young children.

our group title for the Dramatic play was SHEEP AND THE SHAUN. yes yes yes we did it we did it! cuma kami berlakon dalam bahasa melayu. kami ingat ok jer kalau in malay. ouhh never expected that our lecturer want in English language. but everything were fine. kami boleh teruskan jer.cma mark tu we dont know. hey pray the best for us. moga lecturer lembut hati. hee..before this i hundred percent remember that ok jer kalo nk bt in any language. tamil ka,cina ka,korea ka.. apa2 bhasa pun OK.. huhu... mybe mdm change its back without we realize.

ehsan dr google

how to develop EARLY LITERACY FOR YOUNG CHILDREN. haa melalui dramatic play ni la salah satunya. selain dari tu melalui role play,singing,reading,story telling and lots of activity we can do.children at the age of 4 paling sesuai kita nk hantar ke tadika. sebab masa tulah otak dia tgh berkembang dan menerima segala apa yang dilaluinya dengan mudah. msa tgh dia nk mencuba explore what is around them.

harini sangat exhausted ,tired,hungry. but all those fly away with a laughing that we make. the smile face we create and we love its much.

picture or video will be upload soon~ check it out always ;)



love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS