Friday, January 18, 2013

sponsorship~festival young scientist 650

salam,hye.. 

harini kita pening sangat. semua dah settle.. cuma festival ni jer lagi. aihh... korang korang tau x mana-mana company yang boleh atau confirm senang bagi sponsorship untuk any event. hmm.. nanti 3 hb feb kami akan adakan satu festival besar dekat uni. hmm quite big. seronok bila kita imagine akan keberhasilan program kita nanti. tapi tula banyak kerja kita nak kena buat kan. bukan mudah untuk kita buat projek yang besar.Apatah lagi kalo dia melibatkan banyak benda.

hmm,, untuk event ni, kami perlukan sponsorship seperti accessories, food,money or any other material yang boleh smooth kan program kami nanti. xsabar nak tunggu haritu. tapi bila fikir2 ohhh banyak benda yang harus dibuat. booth,decorations and also the sponsorship. aiyooo..

untuk booth saya dan any other group member kami akan buat pasal physical science. so nanti kalo korang berminat,especially to teacher parents boleh la check it out always this events. saya akan update dari semasa ke semasa pasal event ni nanti. untuk pengetahuan kalian lagi,terdapat lebih dari 25 booth pada hari tu tidak termasuk dengan booth2 jualan. the event will be full and pack with variety of science areas and activities such as:

-3X ~exhibition
~experiment
~exploration,
Games and exitement activities to be explore through

ohh about TEMA kami pilih JURASIC PARK! rawwRRR! amacam? heee...

So dear my friends who read this please be always follow this event yeayhh.. dan kepada sesiapa yang tahu pasal sponsorship please do let me know.
#science and living things#



teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS