Thursday, May 12, 2016

Topik CINTA

Hehehe.. jarang nak update pasal cinta suka ni.. tapi bila dah keluar dengan member, mula lah mereka tanya berkenaan dengan cinta kekasih ni semua... hehehe..
Aduhai kekasih dimana kamu..

p/s: jika pengolahan ayat bahasa inggeris saya hancur maka bahasa melayu saya lagi hancur. Maaf.

Aduhai kekasih dimana kamu..

Bukan tidak pernah jatuh cinta.. eh? Hehe.. saya mempunyai satu spesis sikap tidak suka pada orang yang suka pada saya dan amat meminati orang yang tidak langsung menyukai saya .. mula lah rasa menyampah pada yang menyukai dan glupp sedih keciwa pada yang tidak menyukai.. last but not least.. habuk pun tidak ada..

But after all.. saya tidak pernah jatuh cinta sehingga tidak lena tidur mandi tidak basah makan tidak kenyang.. so far... okay saya suka tengok dia.. then balik rumah terus lupa.. okay saya minat la dekat dia ni.. balik rumah terus lupa lagi.. kalau bahasa orang putih (crush) ohh.. i have so many crush.. tapi satu orang pun tidak pandang saya balik.. sedih sobs.. hihihi..

Apalah cinta tu sebenarnya? Ada apa sih dengan cinta? Ohh jangan salah faham.. ini bukan review movie Ada apa dengan cinta (AADC) tau.. hehehe

Yes over 10 years ago.. i have an experience.. a guy play this little big heart.. actually we just as a friend.. but when he did a game and i lost a trust.. i feel afraid to build a trust lagi..  walaupun sebenarnya i don't have any feelings towards him.. cuma anggap as a close good friend and he did an acting so well.. in between to accept him and reject him is always the main thing but later when he had been rejected he make a big sound of laugh.. so.. i know after all he make a joke.. its better than i accept him and make a big laugh.. is it? Hihi

Whatever it is.. yet, i really can not move the feel .. rasa bersyukur geram nak marah and at the same time rasa sangat takut dimalukan if i really one day came to really like someone later and been rejected.. ohhh..so later.. semua nak hati hati.. takut kalau jatuh hati nanti buat rasa sakit tu come back.. tidak kisah la samaada he like me truly or just for a joke.. i dont want to feel the same things again.. oh.. kalau begitu bila saya nak rasa apa itu CINTA bukan? Hehe..
Back to jatuh cinta dan suka.. i think i fall again.. but he did not look me at all.. hahaha.. anyway do not worry.. suka ni tidak lama.. i know really well..

Arghh.. i want to fall in love and be loved.. hahaha...

Cinta cinta cinta datang lah padaku.. bersama dan seiiring cinta dari Tuhan, Allah penciptaku.. Aamiin..


Love,
teamohada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS