Thursday, May 19, 2016

cara nak buat madu lebah dalam balang kaca.

tengah scrolling news feed.. tengok cara nak buat madu sendiri.. wahh best kan kalau pandai buat..


nampak sangat lah sedap dan menyelerakan..

nak tau buat macamna? nah tekan SINI

Khasiat madu ni banyak sangat...untuk cantik untuk sihat.. lebih lebih lagi madu asli.. 
untuk cantikkan wajah dan awet muda pun boleh.. cuma kena rajinlah..


resepi putihkan kulit dan hilangkan jerawat

1 sb Madu asli
1 sb serbuk kunyit (1inci kunyit hidup)
1 sb Yogurt asli

ratakan di muka dan leher. Biarkan beberapa minit.. cubalah. rasa segar dan tegang jer.. ini resepi saya ambil dari facebook juga.. lupa dah dari mana.. hehehe..

ohh.. saya tengah try sekarang tapi macam chipsmore :P



Love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS