Sunday, May 8, 2011

Pantai Cahaya Bulan

7 mei

wahua3,,kita2,, jenjalan lak ke Pantai Cinta Berahi..ehehe3.. suasana memang cool gila,,best sangat..suka2!
ramai gak orang time tu padahal matahari dah hampir terbenam..uhu3,,tapi sayang sebab kita tak dapat nak tengok matahari terbenam..


langit y berkala kala kan? keh3..

    
sis in law and niece

dari Pcb,kita g kedai makan area Pcb gak.. kedai makan( mi pok sey ) ni agak popular gak dalam kalangan pelancong, xkira la rakyat tempatan taupun luar..cuma,,kita jer xtau..hehe.. makanan y disediakan gak memang Fuyohh!!

    
Kue Tiow Tomyam,,wuhh marvelus lah!!

   
mihin sup dan kue tiow lakna..ermm..rase dia cam agak kureng..uhu3.. sup cam manis,tapi kalau pedas ckit konferm Best! kuah Lakna lak cair jer..xpakat..tapi rase dia ok laa..

    

Bihun Goreng ngan kue tiow lak,,erm bihun memang GorgesS tau!! 
aku xsuka sangat klu g kedai order bihun goreng2 ni,,tapi y ni..wuuu..cayalahh!! memangg rase menyelerakan.. tp kue tiow dia lak xsehebat bihunnya..

abiss makan2,,we were ahead to Wakaf Che yeh..
cari durian tuk makan dgn pulut..wuuu...
jom layan gambar..


and paling awesome we Bought THIS!!




ermm nyumm3 <3

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS