Tuesday, May 10, 2011

Wahai FM kesayanganku~

memalam ni,,xde mood nak tulis entri panjang2,,nak tengok bola pun rasa malas.. 
tp,,Apek tetap jadi pujaan..keh3,, bukan puja lebih2 tau..sekadar suka melihat beliau menjadi keeper..
suka xlebih2 kan? 

hmm,,ni nak show off  gamba kit,,
hehe3..







minat saya nie memang agak xboleh bla tau.. sebab untuk mengumpul satu2 FM ni memang perlukan
MONEY3...uhu3.. FM ni pun satu2 cecah RM 5 and above.. tu y kat Malaysia ,,kalau y luar negara punya  1FM dah ber puluh2 ringgit Malaysia..haidoii..gaya tulis cam beli guna duit sendiri jer semua tu.. haiyhh,,teruk2.. 

kata2 cinta :

xsabar nak tunggu FM dari SEOUL,KOREA.. hmm,,beli ka idak k?? huhu3 :(
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS