Wednesday, March 15, 2017

Jangan terpedaya

Harini ustaz masuk kelas sudah hampir ke tghri tp bau perfumes still wangi tumo tumo lagi... ha3.. berzikir cikgu hada dlm hati takut terjatuh hati 👧💘👦.. he3.. kalau ustaz y terjatuh hati dulu xpela.. 👦💘👧 ha3..

Kata anak muridku lagi depan ustaz y sama tuu dgn lantangnya lagi 👊👊👊

Cikgu hada tu bukan baik sangat pun.. cuma baik untuk memperdayakan ustaz!!

Pendek dan padat.. jgn terpedaya ya 👦

Hhaihhh... hhhaihhh... aduhai awk ni.. dan i know i should feel i am such lucky to meet a child like you.. out spoken.. and there is nothing to be scared for.. u r really special to me..

Awk la 1st student cikgu
Y kutuk cikgu depan2
Y kata bodoh kat cikgu
Y tolak cikgu
Y tampar cikgu
Y tendang kaki cikgu
Y jerit kat cikgu tanpa rasa takut
Y lari pusing 1 sekolah
Y ugut cikgu terjun bangunan
Y ugut cikgu nak pecahkan cermin
Dan macam2 yang lagi....betapa yang dan sayang nya cikgu kat awk 😗💓

Dan awkla juga.. bila character awk berubah.. u r the sweetest child, kind hearted and most genius among ur friend... how special u are..

Because you special.. cikgu xpernah boleh sambil lewa.. mood awak akan berubah tidak kira bila dan masa..

Love,
teamohada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS