Thursday, December 26, 2013

stress

harini aku hilang byk benda...

card matrix
mycard
license car
card bank

aku pergi balai polis shah alam buat report.. tp xde cop sbb office close krismas.. aku nak p settle ic semua tu pun xboleh sebab cuti.. can you imagine how i am feeling? dengan aku yang xde duit... tupun nasib baik nephew aku tlng..

ya allah stressnya.. macamna la boleh hilang?? i could not think lepas puas menangis! penat sungguh mata nie... aku dah la xde duit and i really do need money... tetiba hilang semua tu yang perlu aku byr denda.. and now i need more money!

kena denda

card matrix= RM 50
mycard= RM 210 (sbb kali kedua hilang)
lesen kereta= aku xtau.. nnti la aku urus.. lgpun ak xguna..

aku terpaksa pergi sekali lg on friday.. hopefully my nephew can help me.. kalo aku pergi dgn cab.. gamaknya berganda-ganda la duit aku kena guna.

from perdana to balai polis= RM 9
from balai polis to bank islam dpn hotel blue wave= RM 5/6
from hotel blue wave to plaza masalam= RM 5/6
from plaza masalam to perdana= RM 8

total cab fee= RM 20 (maybe more)
total denda= RM 260
total=RM 300(xtermasuk nak kena buat card bank baru lg ni)

sudahla aku kena bt research sekarang ni.. print mcm2.. ya allah... :'(
dugaan...huhuhu


love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS