Friday, December 27, 2013

i found back my things

after crying sampai bengkak mata and mata pun dah xkeluar air mata and bla orng tnya pun dah xde perasaan.. tetiba petang td dalam pukul 5.30 my roomate ketuk bilik air masa aku tgh mandi..

"hada..hada..hada.. ni bkn dompet hada ka? ak tanya apa.. dompet hada ka? aku tnya warna apa? dia ckp kecik warna putih hitam.. so aku terus buka pintu bilik air and tengoklah dompet tu dlm pegangan tgn nya...
omg.. omg.. seriously i scream.. mcm tak percaya!! Alhamdulillah dapat balik.. but yang peliknya dan mushkilnya.. macamna dn bagaimana kah dompet kecilku tu boleh berada dekat rak2 kasut kawan aku.. hmm.. hmm.. "

penat dah aku nak fikir.. biarlahh... yang penting dah jumpa balik and tak keluar duit yang byk dah.. huhuhu unless aku dah p buat matrik card baru.. huhuhu.. byk juga kena denda..

esk ingt nk p bank islam buat card.. huhu.. stress nyer... semua kena duit... nk buat research nk p perpustakaan negara lg..huhu..

actly, aku buat resaerch psl traditional games.. so sesiapa ada bahan rujukan (buku/journal) bolela tlng aku.. huhuhu...

contact aku:
email: superRevaluasi@gmail.com

kla gud nite...
ohh..td k.cik aku kirim duit through his friend.. thank you so so so much :)



love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS