Monday, December 9, 2013

batu pahat~k.ezzah wedding

Bismillah..

semalam aku balik dari batu pahat attend my friend wedding.. k.ezzah.. hohoho... 3 days dekat sana aku tumpang rumah kawan aku estila.. thank to you and your mom.. and kebetulan juga esok hari tu birthday dia.. hee happy birthday tila... semoga kejayaan kebahagian will belong to you.. Aamiin..

3day dekat sana.. tila bawa aku p jalan2 area batu pahat.. tapi dia xsihat sgt so xbyk tmpt la pergi.. lagipun sekarang pun musim hujan kan.. hohoho...

anyway aku nak share gambar wedding k.ezzah.. really happy to you... aku pada mulanya tgh dalam dua.. nak ka xnak pergi batu pahat tu.. tp ntahlaa ribut mana y serang jiwa aku.. aku terus kata kat tila ok.. aku nak pergi..walaupun pd masa tu aku xde ongkos... huhuhu.. balik2.. lagi jadi macam tupperware tanpa biskut.. kosong.. zero.. empty... huhuhu...

but.. but.. aku really happy dekat sana.. kg tila best.. nice environment.. rumah dia pun bersih dan smart jer..kalo nak compare kan rumah dia dgn rumah family aku y smart masa raya atau kenduri jep.... hik3..

ok dah laa... jom layan gambar...

         

masa ni adalah paling sweet.. hihihi... aku rasa wow.. apatah lagi k.ezzah.. mesti melting meletop la...
masa ni.. DJ kahwin dorang bacakan sajak yang ditulis oleh husband k.ezzah, ismail kepada k.ezzah.. OH MY GOD... Ya Allah... so sweet.. semanis gula-gula kapas...

semoga husband k.ezzah akan sentiasa sweet dan love her forever.. Aamiin.. Insyaallah..

  
us// tila#hada#WEDDING#k.ezzah#ismail

  
#tila#WEDDING#k.ezzah#ismail


us# always pray for your happiness...peace#smile#love forever


love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS