Thursday, February 23, 2017

Kahwin


Kawan. X.

1st.If you are really someone close up to future bride or groom. In any circumtances. U will be invited. Xsalah pun nak invite. Your big day kot.. Either she or he go or not tuu belakang kira la kan.. lain la u is not listed because u r like halimunan. Wujud dan xwujud tu macam xdirasai. Masa perlu tu wujud la kot.. nah gituuu..

2nd. Dah di invite tp xpergi. Kau ni dah kenapa? cubalah pergi dan rapatkan saf. Mana tau jumpa jodoh masa tu..

3rd.kau memang plan baik punya. Nanti kawan kau or X kau kahwin.. kau nak juga attend.. tp tetiba kau punya hal dan masalah y kau xdapat nak elak.. kau punya perasaan bersalah tu nauzubillah.. tambah2 pula kau punya wedding kawan kau datang.. siap jadi AJK lagi. X. wahyu xturun dan kau xdianugerahkan dengan semangat yang kental. Makanya. Kedua2nya past just like that..

4th.kau sebagai kawan or X. Xpayah la nk terasa hati sangat kalau xdijemput. Kau ingat sikit.. kerja kahwin ni bukan macam pergi order KFC dan dah siap makan balik. Jadi kau permudahkanlah dan doakan kebahagiaan mereka dalam diam. Kan suci gtuu.. X.. dia xinvite kau tu mungkin ada 2 sebab.. xnak kau tambah sakit hati atau takut tgh2 bersanding- dia terjatuh cinta balik..haha..

5th.kau sejenis kawan or X yang xpernah xpergi kalau dijemput. Makan free kot.. dan kau punya bad habit nak stay all the time with the bride. Sikit2 ajak selfie. Sampai dalam album kahwin tu muka kau lagi banyak.. X.. hhihi.. kau punya muka lagi banyak dari perantin.. melampau betul..

#cutisekolahdahnakdekat
#ramailahorangkahwin

P/s:Selamat pengantin baru kawan bangladesh saya.. terima kasih masih mengingati saya.. hihihihi..

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS