Saturday, December 31, 2016

Minyak asmak mujarab

minyak asmak. 

scene 1
 dapat minyak ni.. terus try pada anak buah yang demam dan batuk.. esoknya batuk dah mulai kurang seleas beberapa hari batuk.. ehhh.. betul ka mujarab sampai camni? bila fikir logik mengikut bahan2 dalam kandungan ubat asmak mujarab ni.. possible nye mungkin betul.

scene kedua:
masa tengah tengah tengok TV cerita 7hari mencintaiku tu... kaki ni asyik bergerak-gerak.. tanpa tidak disengajakan tetiba anak kaki kuku yang paling kecil tercabut.. rasa dia Nauzubillah.. punyalah rasa nak menangis tapi tek terkeluar air mata.. sob.. sob.. sob.. cari punya cari minyak gamat xjumpa.. last-last teringat tentang kandungan gamat dalam minyak ubat asmak mujarab... rasa lah lega tuu...
percaya atau tidak? kaki kuku yang hampir tercabut tu dah okay selepas 2 3 hari. sekarang pun kuku kaki dah tumbuh yang baru... wehheeeee..



ni laa yang ada kandungan gamat tuuu :)




nah yang ni boleh kecutkan parut jerawat.. saya dah cuba.. tapi mengikut kesesuaian kulit wajah juga.. kulit saya lebih sesuai dengan minyak kelapa dara :P


okayy.. selain daripada itu, ini antara kesan penggunaan ubat minyak asmak mujarab:

Batuk & Asma
Sakit Gigi
Migrain
Demam
Sakit Perut
Senggugut
Selsema
Luka caesarian
Resdung
Luka
Gatal
Terkena api
Lenguh
Bengkak
Stroke
Kahak
Buasir
Sembelit
Bantu Melancarkan Darah
Ulser


HARGA?
39.90 ringgit Malaysia sahaja. Tunggu apa lagi.. order lah sekarang :)


nah share video satu kat korang


Love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS