Saturday, June 25, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

NILE

Wah bestnyer kalau dapat Raya Giveaway ni.. Ya Allah semoga aku punya rezeki giveaway ini.. Aaamiin..

antara contoh product dalam Nile website adalah:

JLM2016 Sales price: RM13.70
Date: 16/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only(Sold out)
  
Bestnyer dapat ni.. nak travel pun lebih senang dan orrganize :) i want this!!

Product: Cute Cartoon Triangle Baby Romper
JLM2016 Sales price: RM9.90
Date: 21/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 180 units only  sold out
haaa! yang ni pula boleh hadiahkan pada anak buah baru lahir :) semoga ada rezeki untukmu sayang <3

Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:  300 units only sold out
Oh My God.. I want this! boleh la semangat balik nak ber yoga bersenam dirumah.. Perfect ni kalau ada ni.. 

ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only
best sangat kalau dapat beg ni.. boleh jalan-jalan dengan stylo okeh :) barang-barang pun selamat daripada sebarang keadaan berair.. wahhhh.. i want this one too ^^

ProductWoman Leisure Flats
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 29/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only
perfect for the last one.. haa dah boleh raya! hooray!!

Semoga ada rezeki buat ku dan anak buah ku yang baru lahir 2.30 pagi tadi.. Aamiin.. Insyaallah..
jom awak-awak join juga best kot hadiah giveaway ni kan..

nah! check  RESULT DISINI..

haa kalau xnak join cer try stalk website Nile ni.. harga sangat reasonable kalau nak beli okeh :)

okay. selamat bersahur.. 


Love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS