Wednesday, June 12, 2013

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan"

dah lama xjoin contest.. hui2....
otak pun tgh half hew.. jom join... lallala


ok perlu jawab 3 soalan..

pertama:
 Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda? 

tiap-tiap tahun saya suka.. hihi.. masa baby lah(8 bulan gitu)... mesti kena cium kena sayang dengan semua orang.. hehe

kedua:
 Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?

 first time dapat hadiah and dapat kek dr seorang kawan masa umur 10 tahun.. sampai skrng ingt "dia" and first time luka masa umur yang sama jatuh dr basikal sampai luka teruk dekat lutut.. huk3

ketiga:
Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?

masa high school... sedih nak cerita... dot dot dot.. ok done..finish cerite :(



hehehe.. tujelaa... serba sedikit.. jom korang join..




love,
teamoHada

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS