Tuesday, July 19, 2011

Ratu The Movie


as i think..this story like as my imagine..ngeee~
prof dr madya,,saya rasa saya boleh jadi pengarah filem macam prof lah!! kakakaka

aku dah dapat agak apa yang cerita ni nak sampaikan bila dia bawak ratu-ratu yang xjadi ratu ni lagi masuk dalam hutan.dan bila satu-satu dari ratu ni hilang dan buat perangai yang annoying gila...
aku dah agak dah yang dia mencari Ratu yang bukan ratu ini :::

TAMAK+PENTING DIRI+PENGGODA+TIKAM MENIKAM=RATU

bagi aku cerita ni best kalau aku xtahu dan jalan cerita dia terpesong dari apa yang aku fikirkan.
tp pepun,ak tetap suka cerita ni..iihihihi..cerita ni tetap ada nilai-nilai yang kita boleh ambil sebagai panduan dan pengajaran...terima kasih prof madya..

orang tengah enak dibuai mimpi saya(kata ganti diri sopan) lak enak mengomen ngomen cerita prof kan.. ihihihi..kalau saya dapat agak jalan cerita ratu belum tentu saya dapat terbit cerita ratu prof..
jadi kesimpulan yang dapat saya buat kan prof di pagi hari ini saya sedar
antara saya dan prof sudah tentu2 lah prof lebih bergaya..kakakaka

k la saya dah mula rasa mengantuk lah prof..nampaknya juga saya sudah seperti burung hantu prof..
bila agaknya saya boleh menjadi seperti prof yang bergaya..korang2 nak tengok cerita prof?
ok tekan te amo

dalam khayalan:
te amo Hada



Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS