Tuesday, July 30, 2013

PRODUCT REVIEW | obsess to be chantek "blinq beauty drink"

bismillah..

aku beli benda ni... hee of course to be chantek tapi di sudut hati paling dalam sbb nk take care of my health.. my body system getting down.. loading too slow.. hee.. umur dan makin meningkat... so as a women.. we need a supplement... tapi sejujur-jujurnya aku mmg ak obsess nak kurus n nak chantekkkk!.. heee before this memang aku xpernah try mana-mana product.. hopefully berhasil dan sesuai dgn my body.

erkk,, xsabar nak try...

erkk.. aku guna duit beli blinq ni actly nak beli baju raya.. huhuhu.. baju raya pun ak xbeli lagi duit dah xde ... and totally mmg zero.. empty.. kosong.. duit nak beli baju raya ni pun my sista y bg.. huhuhu... nak beli baju raya for my little boyfriemd pun dah xboleh.. nak beli present for my friend baby born pun mmg dah xde.. really need money :(

oh piti pitih.. pleaselah masuk... boleh la beli baju raya.. bayar sewa rumah and bil api.. aku mmg dah xde duit langsung,, harapkan duit syiling jer... :(


xsabar aku nak update about my perubahan... hopefully y good good one la kan,,Aamiin :D


love,
teamoHada
Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS