Monday, April 23, 2012

one of my mimpi sudah terbang dimiliki orang


mimpiku,anganku rupanya sudah wujud dan dibuat orang.. sedih juga :(

tapi tidak mengapa , anganku masih lagi besar dan cita2ku masih lagi di kemuncak.cuma kerisauan tetap menjelma jika idea2 diminda dapat dibaca oleh mereka yang bijak2 diluar sana. masihkah sempat untuk aku merealisasikan impian impian besarku ini? masalah dan cabaran akan datang akan terus menghimpit..jika kita kuat kita mampu hadapinya.jika tidak impian itu hanya tinggal impian.. 

nampaknya i have to send a resume.. nak buat part time dekat kidzania.. mungkin dari situ aku boleh mendapat ilham dan idea-idea yang ada dalam kepala mungkin boleh berkembang dengan lebih-lebih lagi. mungkin dari situ aku mendapat timba Ilmu pengalaman..mungkin dari situ aku belajar untuk leBih berfikiran kehadapan.


kalau korang ada minat macam aku ni,,bolehla membaca arahan dibawah ini ::

KidZania Kuala Lumpur is looking for Zupervisors



Get ready for a better world! 
  • Do you have what it takes to be part of the KidZania Kuala Lumpur team?
  • Are you 18 – 24?
  • Interact well with kids?
Here’s what you can expect in KidZania Kuala Lumpur

Your future team members

Interested applicants are invited to submit their application and passport sized photo to:



HR Department
KidZania Kuala Lumpur
Level 9, Menara UAC, 18 Jalan PJU 7/ 5,
Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
T
+ 603 7839 9688 (Monday to Friday, 9:00am to 5:00pm)
Alternatively, you can also submit your resume together with a passport sized photo to careers@kidzania.com.my



aku tak hantar lagi sebab xtau nak buat resume tu macamna.. and kalau boleh aku nak tunggu result final sem yang lepas dulu..minta result ok barulah boleh buat part time kat sini ;)


| wish me luck wish me success |



love;
te amo Hada


Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS