Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

waa,,dah lame asenyer xmengupdate blog ni segala..tup2..dah terjoin segmen pacik BA..aiyoi2..ehehe..
tp pepun segmen ni mmg menarik..cma aku xsure la akan ade masa ka tidak untuk mengkritik dan dkritik..aiyoi3.. jap2,,asernya almost  2 weeks xbuka blog,,mood yang sdng bergumbira akan membantutkan nak berblog..ehehe2..sorry2.. dan kepada sesiapa para blogger yang singgah di blog yang semakin membisu ni kan,,ucapan beriban riban terima kasih diucapkan kepada kalian tau!! love uols gomol2 tau! dan kepada mereka yang follow blog reva gak..wahhh!! gracias3!!  t bila mood tuan blog sedang stabil dan berkeinginan untuk berblog serta menziarah..pasti blog korang akan diziarah dan difollow kembali k..love korang GOMOL2 tau!!

Santai Bersama BEN ASHAARI

korang nak join klik SINI  gak k,,ehehe :)

Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS