Tuesday, April 27, 2010

tok solehor~kem bina jati diri

xtau nak kongsi apa.. banyak benda betol yang jadi..
tapi part yang paling best ialah bersama dengan group2ku
~mirah~
~suhaila~
~elin~
~nabila~
~imah~
saat kitorang discuss untuk buat sesi pembentangan
ada lukisan yang kita kena lukis..
dan ada pembentangnya..
ehe..aku laa..
uhu33.. tapi xsmpt nak snap picture..sob3..


masa mula2 tu ak ada xpuas hati la..
yalah xdapat nak 1group dengan my BFF.
dahtu pulak ada bunyi2 ngata ak..
cakap ak jeles and asyik duk tengok kat kawan ak jer..

HELLO, tengop tu boleh dikategorikan marah ka??
ish3,,manusia memang pelik..
tapi lepas tuu..ak cukup happy+enjoy dgn group ak..

tapi bab yang paling3 sedih ialah bab tuu.. uhu3..
semasa sesi malam terakhir..
majlis bbq..
xtau camna nak cerita..
tapi harap semuanya ok ja balik..

gambar2 kenangan yang sempat di snap


sue,zati,elin


pagi2,besedia tuk senamrobik


bila and mirah


syafiqah,imah,nadiah,farizan,zue


tengah2 hari,,be4 makan..


nabila and nadia


kawan2 yang join except prisheljit...


pemandangan sebelum terbenamnya matahari


gamabr hanya bisa diambil bila tibanya waktu rehat..
tu pun sejap jerk..


akif,syafiq,arif,mazwan,hadi,judin
bangunan kt belakang tuu tmpt penginapan..
kaum hawa..


kak mazni and budak kechikk..
ishh manja tol ni..


cikgu zul,wadi and suraya


pn haslina y superaktif and supporting


odw ke sawah padi..
1st time kenal embun..
keh3..


ni..tempat lembu berkubang..


syafiqah peace..
kemain kena pujuk ambik gambar..


memang cantik..katanya sungai ni amatlah luas..
xboleh mandi..sebab dalamnya adalah..
setinggi 7 tingkat bangunan..
dan sungai ni..
ada penunggu..
"wargh BUAYA"
kebenaranya x tau la..


xkenal sape ni..tetiba nak begambar..


kawan saya dunia akhirat


gambar xjadi..tapi ni aizi


saje2..


bila leader tengah berbicara..


tertidur jadinya yati


cantik memang cantik..
y xcantik..
jurugambar y xberbakat


imah dengan tugasannya


elin

ok,ni jela..yang sempat nak upload..banyak lagi..masa xbanyak..
keh3..


Post a Comment
#resepi #cooking try#precious food# 100 days 11 ogos 2014 100 days 16 february 2015 20-an Action songs advertising ALPHABET RECOGNITION AMAZON Art and craft award Baby Milestones baby photo Bandung BECE Ben ashaari bencana a.k.a musibah best place to visit KELANTAN BIRTHDAY PARTY bisnessbyIstanaSyurga bisnessonline BLOGLIST DAN SEGMEN breasfeeding tips brownies children assessment children milestones children performance children safety children trip and visit children with special need=gifted Cinta Malaysia Sayang Kelantan cognitive development contest dan contest DramaTv English Language foodhunters Future Teacher GIVEAWAY greenandredtea greenteathailand hand eyes recognition Hari Rabu hilang# sukar jejaki lagi# dicuri# lalai# holiday a.k.a makan angin :) homeschooling INDONESIA kegemaran saya Ketam kid songs KIDS ACTIVITY KIDS PROJECT KIDS TOYS Kota Bharu Kelantan Kunak lagu+lirik lesen kereta LESSON PLAN Lets learn "BAHASA MELAYU" letters Madinah makanan bercengkerang Makkah Malay songs Maruku mimpi BESAR movie musim panas nephew+niece+children nothing just to say NURSERY NURSERY RHYMES one destination. parenting tips parents teacher relationship party themem Barbie theme PLANE TICKET pools and waterfun PRESCHOOL Princess sofia themem Pink theme PTPTN public transportation puisi+poem+whatsoeverlah Quotes of the Week Ramadhan redteathailand Resepi sos Mangga Resepi sos nyonya REVIEW RINDU SABAH saya jual secret recepi segmen agama sensory skills services Singapore SOS MANGO specialcare SPORT&OUTDOOR SSPN Tawau teaching skills teman+sahabat tengah marah tips+petua+amalan=tindakan toddlers TV SHOW UMRAH water play WRITING SKILLS